Blog

Du har måske allerede lagt mærke til, at vores længeventede forløb The Feel Good Effect endelig er sat til salg. Vi ved, hvad vi helt sikkert kan garantere dig af udbytte, når vi til juli kickstarter en vildt transformerede rejse for en række seje og modige kvinder – og dem kan du læse meget mere om her.

Men der er altså endnu flere fordele ved at deltage på dette års forløb – og sikkert nogle, du slet ikke kendte til. Hør her, hvad vi igen og igen får mails om…

 

Deltager på BalanceBabes 2018:

“Zoey har fået mig til at forstå vigtigheden i at lytte til sig selv og passe på sig selv på alle måder”.

 

Deltager på BalanceBabes 2018:

“Jeg har fået en masse ny brugbar viden og fede værktøjer til hvordan forskellige ting kan håndteres, hvis jeg vil fortsætte med denne livsstil, hvilket jeg vil. Det har været rart med en professionel, men ikke mindst ypper empatisk og forstående behandler. Det giver en følelse af at man bliver set og hørt, hvilket jeg personligt var i underskud af“.

 

1:1 klient i behandling for PCOS

“Mega gode nyheder, jeg har fået min menstruation igen, efter den har været væk siden maj 2017.” (…) “Jeg er i dag ikke i tvivl om, at den kost Zoey har sat mig på, har haft størst indvirkning på det.  I dag var jeg så til gynækolog og tænk, hun brugte 15 min på at lede efter cyster på mine æggestokke, som var forsvundet, pist væk og derfor heller ikke PCOS længere“.

Vi glæder os helt vildt til at give dig værktøjerne til at ændre din livsstil og skabe mere balance i dine hormoner.

Og ikke nok med det, så sparer du lige nu 2.000 kr. hvis du køber forløbet inden 1. juni. Din pris er kun 4.995 kr. for hele 6-måneders seriøs undervisning, motiverende sparring, dybdegående materiale og transformerende udvikling.

Er du klar til at kvitte dine symptomer én gang for alle?

Læs mere om forløbet lige her.

Vil du vide mere?

Vil du have flere tips og tricks til at booste din hormonbalance, så følg os Facebook, Instagram eller skriv dig op til vores nyhedsbrev her. På alle tre platforme deler vi gavmildt ud af konkrete, brugbare tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv.

Kunne du lide denne artikel? Så lad os endelig høre fra dig i kommentarfeltet og spred gerne budskabet til en god veninde, så vi sammen kan hjælpe hinanden ❤️

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X