Blog

jeg ER blevet 6.5 kg lettere.

Hvis du leder efter et kvikfix, eller et nøglefærdigt forløb, til vægttab, så er Zoey ikke stedet for dig.

Derimod er Zoey den rette person, hvis du er villig til at bruge din tid på, at gå holistisk til værks, spise rigtigt – og nok – kikke lidt på dig selv og dine vaner samt tro på, at det kan lade sig gøre.

Zoey er så vigtig, hun har nemlig den fornødne viden – og det er ikke så lidt, til at vide, hvad der er bedst til og for dig – ikke mindst fordi hun har været der selv.  Hun siger ikke ALTID det du helst vil hører, men er ærlig og kærlig. Hun er kort sagt, en ven i nøden der forholder sig til DIG og du kan skrive hvis du er i tvivl om et eller andet. Du kommer ikke til at vente længe på respons.

Jeg har talt med Zoey et par gange og det har sporet mig den rigtige vej. Jeg lider af for lavt stofskifte, – nu på 30 år. På bare 4 md. har jeg det bedre i kroppen, min mave fungerer og min hud er bedre. Behøver ikke længere spise receptpligtig medicin mod mavesyre og vægten går også ned, dog meget langsomt.  

Efter 4.5 måneders kendskab til Zoey og hendes tilgang til hormonbaserende kost er jeg blevet 6.5 kg lettere.

Jeg vil på det varmeste anbefale alle der ønsker at være gode ved sig selv, ren kostmæssigt, at kontakte Zoey, så kan I sammen finde ud af hvilket forløb der passer bedst til dig.

Lili

1:1 Klient

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X