Blog

Jeg har været til biopat!

Jeg har lavet en lille blog om min førstehåndsoplevelse med at gå til biopat – hvor jeg fortæller lidt om biopati. Tanken er at dette skal hjælpe mig med at kurere mig selv for stress og binyretræthed! 

Jeg har skrevet et længere indlæg om denne oplevelse her og uddybet hvordan jeg har det efter en uge med biopatens råd! For at ikke gå for meget i detaljen omkring dette, kan jeg fortælle at jeg efter blot have fulgt hendes råd i så kort tid, allerede kan se nogle forandringer i mit liv.

Jeg håber i vil tage jer lidt tid til at se denne lille video jeg har strukket sammen. Den er dog lidt mere kondenseret end mit lange indlæg, så den er bedre til dem af jer, der ikke har tålmodighed til at læse alle mine skriverier.

Vil du have gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X