Vi vil gerne gøre det rigtig let for dig at spise sundt ude. Derfor vil vi tage dig med på en rundrejse til alle vores favoritsteder i København. I dag besøger vi Bowl Market, som ligger på Gasværksvej på Vesterbro.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Zoey og jeg har en kæmpe svaghed for (morgen)mad i skåle og gerne med et væld af toppings. Forleden forkastede vi den hjemmelavede frokostsalat på vores fælles arbejdsdag til fordel for en omgang morgenmadsskåle på Bowl Market og dén beslutning har vi ikke fortrudt et sekund siden. Er du lige så glad for morgenmad som os? Så kan konceptet om dobbelte morgenmadsdage helt sikkert anbefales.

Du kan få alt fra smoothie bowls, acai skåle og glutenfri grød til supper og varme risottoer. Næsten udelukkende økologisk og vegansk – og ikke mindst med et kærligt hensyn til sæsonen. Dét synes jeg sgu er meget fedt.

 

 

Vores grød – og smoothie bowls

Vi prøvede lidt forskelligt fra menukortet. Zoey fik The Passionate Mango med en ekstra klat peanutbutter (that’s why I love her) og jeg fik en portion Organic Glutenfree Oatmeal med kokosflager, peanutbutter (always!), saltede mandler og blåbærkompot. Til at skylle ned med flottede Zoey sig og fik en espresso fra The Coffee Collective, serveret i den fineste mintfarvede kop, hvor jeg hoppede på en klassisk appelsinjuice uden dikkedarer. Derudover fik vi begge flydende probiotika i form af en ginger kombucha til den anden hånd.

Det var nogle velproportionerede portioner og selv jeg, der plejer at have en forholdsvis god appetit, kunne simpelthen ikke spise op. Selvom jeg ikke normalt spiser krongrød til hverdag, nyder jeg en sjælden gang i mellem en lille portion lækker havregrød, hvis jeg kan mærke at mit system kan holde til det. Grøden var, med mit valg af topping selvfølgelig, til den lidt tungere side, men heldigvis som jeg bedst kan lide den. Det minder mig om langsommeligheden og dét at tage sig tid til at spise sin mad. En virkelig fin detalje er, at de serverer grøden med to lag toppings (et lag i midten og et på toppen), så man ikke skal rationere den. Til gengæld fandt Zoey ned til bunden af sin skål, der var godt frisk, fyldig og fyldt med gode, naturlige vitaminer.

 

 

Stedet er lokalt og hyggeligt. Udenfor drøner vesterbrogensere forbi på deres cykler og Vesterbrogade er fyldt med travlhed og summen. Men indenfor er atmosfæren rolig og de to søde piger bag disken tog imod os med hjertevarme og proppede godt med kærlighed i de to skåle. Ejeren Trey fortalte desuden også, at han håber, at folk generelt mærker, at Bowl Market er mere end blot deres flotte, lækre skåle. Han har nemlig håndplukket sine ansatte, der kommer fra otte forskellige lande og hver især sætter deres personlige aftryk på stedet.

Det er bestemt ikke sidste gang at vi svinger forbi den lille oase midt i myldretiden på hipsterbro.

 

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

 

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X