Blog

Er du god til at give slip?

Hvis du er en lige så sensitiv som jeg, så oplever du måske disse dage, at du føler dig lidt følelsesmæssig rå. Der kommer måske gamle temaer op, som skal kigges på, vendes og vurderes. Hvad skal der gives slip på, og hvad skal du beholde?

Jeg har de seneste par måneder mærket, at der har været rigtig mange ting oppe og vende, som jeg har skulle give slip på. Det har også gjort, at jeg i en stund udelukkende har valgt at fokusere på, at få styr på mit følelsesliv. På at have det godt, og på at mærke mig selv og mærke livet. Dette har også betydet, at jeg har taget en pause fra at arbejde, så jeg har i en stund ikke taget nye klienter ind, og valgt at fokusere 100% på mig selv.
For et par måneder siden sagde en skøn sjæl til mig, “hvis du vil vise andre vejen, er du nød til at give dig selv den pause, for at du kan nå at få dig selv med!” – og det er så det jeg har gjort.

At slippe – afslutninger og nye begyndelser

Lige siden, at jeg valgte at tage en pause, har der været så mange gamle ting, som har været oppe og sige hej. Gamle vaner, dårlige vaner, dårlig mad, alkohol – you name it. Alt som jeg egentlig har holdt mig væk fra, i rigtig lang tid. Og det er nogen gange nødvendigt, at vi falder i en gammel rille, for at vi virkelig kan blive færdig med det, og sige farvel – for good.

I dag er der, udover det, blod fuldmåne, og da fuldmånen respræsenterer afslutninger, så er det et rigtig godt tidspunkt, at tænke over, hvad du ønsker at slippe.

Jeg vil lave mig et lille ritual, rense mine krystaller, og skrive ned, hvilke ting jeg ønsker at slippe.

Et par af disse ting er:

  • Jeg ønsker at slippe behovet for, at alting skal gå hurtigt
  • Jeg ønsker at slippe skyld
  • Jeg ønsker at slippe dårlige madvaner
  • Jeg vil gerne drikke mindre alkohol
  • Jeg ønsker at slippe frygten for hvad der sker, når jeg giver slip på kontrollen

Er der noget du ønsker at give slip på ved fuldmånen idag?

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X