The Feel Good Effect

OPSTART JANUAR 2020

Er du klar til at vinke farvel til dårligt humør, stress, konstant træthed, de overflødige kilo på sidebenene og et spejlbillede, du er ked af? Eller er du klar til at blive gravid og booste din fertilitet, for at sikre en sund og vellykket graviditet?

Er The Feel Good Effect forløbet for dig?

 • Du vil gerne tabe dig uden at tælle kalorier, at gå på slankekure eller piske dig selv i et træningscenter
 • Du ønsker at vågne hver morgen med energi og overskud
 • Du har problemer med at blive gravid eller blot ønsker en sikker, sund og naturlig graviditet
 • Du vil gerne slippe stress én gang for alle
 • Du vil gerne leve dét liv, du drømmer om

Kan du svare ja til ét eller flere af disse punkter, så kan The Feel Good Effect være dét forløb, der kommer til at ændre dit liv. En rejse på seks måneder, hvor du prioriterer dig selv og giver din krop præcist dét, den behøver, uden at gå på kompromis med smag, nydelse og socialt samvær. Vi kan hjælpe dig til at blive den powerfulde kvinde, du er, og vi støtter og hjælper dig igennem hele rejsen. Er du klar?

Super forløb hvor jeg helt sikkert vil bruge principperne i fremtiden, for det fungerer for min krop og sjæl❤️ De 3 mdr er fløjet afsted i godt selskab.

Deltager på BalanceBabes 2018

Jeg har fået en masse nyttig viden indenfor forskellige emner. Det har været rigtig spændende at være en del af et hold hvor zoey har gjort alt for at lytte, hjælpe og rådgive. Hun har fået mig til at forstå vigtigheden i at lytte til sig selv og passe på sig selv på alle måder.

Deltager på BalanceBabes 2018

Godt og inspirerende forløb. Zoey er direkte som jeg godt kan lide. Det er meget jeg vil tage med mig videre og reflekterer over i fremtiden. Tak❤️

Deltager på Balancebabes 2018

Jeg syntes det har været tre informerende og spændende måneder under dine vinger. Jeg har fået en masse ny brugbar viden og fede værktøjer til hvordan forskellige ting kan håndteres hvis jeg vil fortsætte med denne livsstil, hvilket jeg vil. ☺️ det har været rart med en professionel men ikke mindst ypper empatisk og forstående behandler. Det giver en følelse af at man bliver set og hørt, hvilket jeg personligt var i underskud af. Så jeg har kun positive ting at sige, og anbefaler det gerne til andre. ❤️

Julia

Jeg er i dag ikke i tvivl om, at den kost Zoey har sat mig på, har haft størst indvirkning på det. I dag var jeg så til gynækolog og tænk, hun brugte 15 min på at lede efter cyster på mine æggestokke, som var forsvundet, pist væk og derfor heller ikke PCOS længere.

Kirsten

Er stadig mega glad for mit køb af selve kost guiden/videoerne. Led smerter og oppustet mave er helt væk ????

Britt

Mega gode nyheder, jeg har fået min menstruation igen, efter den har været væk siden maj 2017. Er vild lettet og glad + at jeg er ret sikker på jeg har tabt mig, hvor meget har jeg ingen ide om.

Kirsten

Jeg vandt en holistisk kostvejledning 1:1 session hos Rejsen til sundhed, igennem Instagram profilen i samme navn. Og Zoey’s råd var lige det spark jeg manglede, for at ligge min kost helt om. I dag er det tre uger siden og jeg har det så meget bedre med og i min krop- og er 3,8 kg lettere. Jeg kan kun anbefale Zoey, hvis du også har stofskifteproblemer, eller anden hormonel ubalance!

Sandra
Pædagog

Efter jeg startede min 'kampvægt' på 65,5 lige omkring jul - og nu her 5 måneder senere - under Zoey's kyndige (og til tider skrappe) vejledning - er nået ned på 59 kg (!!!) må jeg stolt erkende - hun har sgu fat i noget af det rigtige! 6 års kamp - med stofskifteproblemer, kombineret med for højt kolesterol - hvor INTET er lykkedes (udover at tage de 2-3 obligatoriske kilo på om året) - er kurven ENDELIG begyndt at pege den rigtige vej. TAK fordi du gad sætte dig ind i netop MIN kemi, og der igennem knække MIN gordiske knude!

Joan Tobiasen
Projektleder, RC Beton

6 måneder til at forandre dit liv fuldstændigt

Du kender sikkert til…

 • at være fanget i hverdagens triste hamsterhjul, hvor du kæmper dig igennem dagen på knaldsort kaffe, sukkerholdige müslibarer og smøger?
 • altid at skue til dine smukke veninder, der omfavner hverdagen med masser af overskud?
 • at være møgtræt af ikke at være oprigtig glad og lykkelig, selvom du har en dejlig familie og skønne venner?
 • at føle dig utilpas i din egen krop og måske nærmest har opgivet håbet om at nå din idealvægt

 

Vi kender det – for vi har været der selv

Vi har stået præcis det samme sted i livet, hvor du er nu: opgivende, frustrerede og mellemtilfredse. Vi prøvede den ene slankekur efter den anden og dyrkede en masse forskellige slags sport uden at se resultater af vores hårde arbejde. Og hver dag vi kiggede os selv i spejlet, var vi kede af det, vi så. Indtil vi besluttede os for, at nok var nok og herfra startede vi begge på en vild transformation – den samme som vi kan hjælpe dig med. For du ved jo inderst inde godt, at du er skabt til en hverdag fyldt med balance, glæde og overskud, ikke?

 

The Feel Good Effect er præcist dét forløb, vi ville ønske fandtes, da vi kæmpede for at ændre vores liv

På The Feel Good Effect får du:

 • adgang til helt specifikke værktøjer, der ruster dig i at behandle dig selv fra top til tå
 • indsigt i, hvad du skal spise, for at bringe din krop i balance og finde din idealvægt uden sultekure og lange, svedende ture på løbebåndet
 • guides til, hvordan hvordan du detoxer din krop og dit liv på en selvkærlig måde, hvor du stadig har energi og overskud til dine venner, familie og arbejde
 • coaching og undervisning i selvudviklingsværktøjer, som du kan bruge praktisk i hverdagen til livets små og store udfordringer
 • idéer til, hvordan du kan bruge mindfullness og spiritualitet i hverdagen
 • et uundværligt fællesskab med en masse andre fantastiske og modige kvinder, der sidder i den samme vippende båd som dig

Er du klar til at lave en 360 graders vending i dit liv én gang for alle og få den krop og det liv, du drømmer om?

 • The Feel Good Effect er ikke for dig som
 • $ 100
  monthly
  • Gerne vil have et quick fix
  • Ikke er villig til at foretage (store) ændringer i dit liv lige nu
  • Ikke ønsker en transformation
  • Ikke vil gøre det arbejdet, udviklingen kræver
  • Ikke er villig til at investere tid i dig selv
  • Ikke ønsker at ændre livsstil eller madvaner
  • Ikke har lyst til at vide noget om dine hormoner
  • Ikke synes særlig godt om gruppeforløb
  • Egentlig ikke er klar til, at få et bedre liv

   

 • The Feel Good Effect er for dig som
 • $ 100
  monthly
  • Ønsker at finde ind til kernen i dig selv
  • Ikke er på udkig efter et quick fix
  • Ønsker en holdbar livsstilsændring
  • Har gå-på-modet til at investere seks måneder af dit liv til dig selv
  • Ønsker et sundere og mere selvkærligt liv
  • Gerne vil have et sundt forhold til mad
  • Er nysgerrig på at lære mere om dit hormonsystem
  • Gerne vil lære at lytte til din krops behov og vide, hvordan du skal handle på dem

   

Modulerne på The Feel Good Effect

En 6-måneders transformerende rejse - gennem krop og sind - til en sundere hverdag med fokus på velvære, balance og selvkærlighed. Forløbet giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan genfinde glæden i livet og til dig selv. Tryk på billederne for at læse om modulerne.

Spar 2.000 kr.

Tilmeld dig til early bird pris

Er du klar til at blive den bedste udgave af dig selv? For en kort rum tid har du mulighed for, at tilmelde dig og få 2000 kr. i rabat!

På The Feeel Good Effect får du

Vi mødes live to gange i løbet af forløbet, så vi kan hilse på hinanden og sammen løfte vibrationen. På vores inspirerende undervisningsdage vil du møde alle de andre fantastiske kvinder, som er på denne rejse sammen med dig. På de to undervisningsdage vil vi blandt andet dykke ned i hormonbalancerende mad, selvkærlighed og manifestation.

Midtvejs i forløbet mødes vi til en yoga-workshop, hvor vi søger vi ud af hovedet, ned i kroppen og sætter selvkærlighed på programmet. Her vil du blive introduceret til yoga, bevægelse og meditation - teknikker og værktøjer, du kan bruge i hverdagen, når du har brug for en selvkærlig pause. Hele forløbet afsluttes med en hjerteåbende kakao ceremoni, hvor du har mulighed for at sætte intentionen for dit liv.

Du får motiverende og inspirerende lydfiler og videoer, så du kan suge al den nye viden til dig, mens du går en tur eller gør klar til aftensmaden i køkkenet. Herudover får du også e-bøger og dybdegående tekster, så du kan dykke ned i månedens emne. Derudover afholder vi hver måned en Q&A, hvor vi dykker ned i de spørgsmål og udfordringer, du kan have til månedens materiale eller blot tilværelsen generelt

Vi er der for dig under hele forløbet. Du får alt den hjælp, støtte og sparring, som du har brug for. I løbet af de seks måneder har du mulighed for 1:1 videokonsultation med os samt sparring både på vores fælles forum, men også privat på e-mail.

Du kommer ikke til at rejse alene og der er noget fantastisk magisk ved at være fælles om både op- og nedture. Vores online Soulspace er et trygt og kærligt lukket forum på Facebook, hvor du kan dele succesoplevelser, udfordringer eller inspiration med os og de andre deltagere på forløbet.

Du får en komplet og personlig liste over de mest nødvendige kosttilskud til netop dine behov samt en grundig introduktion til, hvordan de hver især styrker og støtter kroppen. Herudover får du en lækker goodiebag i selvkærlighedens tegn, der forkæler fra inderst til yderst.

Dette opnår du med The Feel Good Effect

Ved at tage med på The Feel Good Effect forløbet opnår du:

 

✔ Dybdegående viden om, hvordan du balancerer dine hormoner, så du får en stærk og sund krop

✔ En forståelse for din krops signaler og beskeder, så du lærer at handle på dem med det samme

✔ Et arsenal af redskaber, du kan bruge for at helbrede dig selv og din familie

✔ Et spejlbillede og et vægttab, der får dig til at smile

✔ En langt større indsigt i, hvilken mad der er god for dig og hvad du skal spise hvornår, for at støtte din krop bedst

✔ At lære at spise og leve intuitivt, så du giver din krop dét den har brug for, når den har brug for det

✔ De bedste forudsætninger for at få den krop og skabe dét liv, du drømmer om

✔ At være i langt større kontakt med din intuition

✔ En forståelse for hvilke kosttilskud du skal tage for at støtte dig selv bedst i bestemte faser i dit liv

✔ En følelse af, at du kan alt det, du sætter dig for

Hvem skal holde dit Soulspace?

Soulspace Sisters er to holistiske ildsjæle med en fælles mission om at inspirere, vejlede og hjælpe kvinder til at genfinde glæden i livet og skabe det liv, de drømmer om. Vi arbejder ud fra et holistisk synspunkt, der anerkender at krop, sind og sjæl er forbundet, hænger uløseligt sammen og påvirker hinanden. Soulspace er et trygt og kærligt rum, hvor der er plads til hele dig, til at glædes og til at udvikles.

 

Måden vi arbejder på, er karakteriseret ved, at vi arbejder på flere niveauer samtidig. Vi arbejder altså både med fysiske grundelementer som kost, naturlig medicin, yoga og bevægelse, men også med de ting, der ikke rigtig er til at tage og føle på, så som dit sind, dine tanker og følelser. Ved hjælp af personlige udviklingsværktøjer som mindfulness, manifestation og coaching vil vi lære dig, at forstå kroppens budskaber, løse dine egne helbredsproblemer og ikke mindst genskabe forbindelsen mellem din krop og dit sind. Med stærke kompetencer af praktisk og spirituel karakter udgør Michelle og Zoey en holistisk behandlerduo, hvis ypperst opgave er at facilitere et kærligt og trygt rum, hvor du lærer dig selv at kende, så du kan leve dét liv, der føles godt for netop dig – i en sund krop, med smil på læben og lykkebobler i maven.

Din investering

DU FÅR:

❤️ Et 24-ugers forandringsforløb med fokus på sundhed, selvkærlighed, hormonbalance og udvikling

❤️  To live undervisningsdage med workshops:

 • Selvkærlighed og bevægelse + yoga-workshop
 • Manifestation + kakao ceremoni

❤️ Opskriftsbøger, indkøbslister, tests til personlig udvikling samt opgaver

❤️ Nyt undervisningsmateriale med videoer, tekst, guides og lydfiler hver måned

❤️ Motiverende e-mails 

❤️ Online calls, hvor vi en gang månedligt connecter og samler op på de spørgsmål I har undervejs

❤️ Opgaver og udfordringer, der udvikler og støtter dig på din selvkærlige rejse

❤️ Et fantastisk fællesskab med kvinder, der er på netop samme rejse som dig

❤️ Praktiske værktøjer samt tips og tricks, der er nemme at implementere i hverdagen

❤️ Guide til at detoxing med masser af energi og overskud

❤️ Kærlighed, undervisning og støtte fra to uddannede og lægeeksaminerede holistiske health mentorer, der selv har gået vejen og som kan støtte dig i din sundhed og facilitere din udvikling

Forløbet strækker sig over seks måneder, hvor vi hver måned udfolder et nyt emne, så der er tid til at lære alle de nye værktøjer og redskaber at kende i et tempo, der ikke overvælder dig.

I løbet af de i alt 24 uger vil du opleve at kroppen arbejder sig på vej tilbage i balance, at få klarere tanker, mere energi, større glæde og ikke mindst følelsen af at have fundet hjem til dig selv.

BONUS:

En lækker goodiebag

1:1 sparring & coaching med Zoey og Michelle under hele forløbet

En personlig og komplet kosttilskudsliste

Værdi: 7525 kr.

EARLY BIRD KUN 6.666 kr. Herefter stiger prisen til 8.888 kr.

Det er muligt at ratebetale over 2, 3 eller 5 gange.

Stadig i tvivl?

Her er vores mest stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålet for, at læse vores svar.

Jeg er vegetar, kan jeg også være med?

Ja, det kan du i hvert fald. I vores madplaner laver vi en valgmulighed mellem vegansk og ‘kødæder’. Du kommer til at få en masse retter der passer til en enten vegetarisk eller vegansk livsstil.

Jeg lider af lavt stofskifte / PCOS og har ikke kunnet tabe mig. Hvordan kan jeg være sikker på, at dette vil virke for mig?

Du kan være sikker på, at dette forløb er for dig, fordi vi har hjulpet et utal af kvinder med præcis samme problematik som din. Det er super svært at tabe sig med lavt stofskifte eller PCOS, hvis man ikke behandler rodårsagen til ubalancerne, nemlig dine hormoner som i dette tilfælde er i total ubalance.

 

Herudover er det super svært at lave en holdbar livsstilsændring, hvis man ikke har støtte når det er ekstra svært, særligt de første 6 måneder.

 

Det er derfor vores forløb fokuserer på at skabe sund og naturlig hormonbalance samt at støtte din krop med det, den har brug for i den vigtigste periode af din livsstilsændring. Det er netop derfor vores forløb strækker sig over hele 6 måneder. Fordi det kræver bare lang tid at få skabe en naturlig balance i sit indre system. Det er ikke et quick fix. Vi ønsker at skabe reelle, mærkbare resultater for dig og det tager den tid, det nu tager.

Når det er et gruppeforløb, hvordan kan jeg så være sikker på, at jeg får den hjælp jeg har behov for? Hvad nu hvis jeg har særlige behov? Eller at der er noget af det I anbefaler mig, som jeg ikke kan tåle?

Grunden til at det er et gruppeforløb er særligt på grund af den energi der opstår, når vi er flere der på samme tid arbejder med de samme metoder, gennemgår den samme proces og sigter efter nogenlunde samme resultater, mål og drømme. Når du er en del af et fællesskab, er det nemmere at dele dine op- og nedture med nogen, som er på samme rejse som dig. Når det så er sagt, har vi bevidst valgt at sætte begrænsning på antallet af pladser på forløbet for at sikre, at det der er tid nok til hver enkelt. Under hele forløbet vil du have mulighed for 1:1 samtaler med Michelle og Zoey. Det vil sige, du kan altid kontakte os omkring de ting, som er særlige for netop dig og sammen skræddersyr vi en løsning som passer til dine behov. Der vil derfor ikke være nogen, der bliver overset i mængden.

Jeg ved ikke om jeg har råd, hvad gør jeg?

Forløbet her er faktisk over halvt så billigt som lignende forløb på seks måneder ❤️

Udover det, kan du betale over 3 eller 5 omgange, hvis det økonomisk passer bedre ind i din hverdag. 

Jeg bor ikke i København. Giver det stadig mening for mig at tilmelde mig?

The Feel Good Effect forløbet er inddelt i seks moduler, hvor vi præsenterer et nyt emne hver måned. To af modulerne foregår live i København og på resten af modulerne mødes vi online. Hvis du har mulighed for at komme til København to gange på et halvt år og ikke mindst har lyst til at komme med på forløbet, så synes vi da helt klart, at du skal med. Livedagene foregår desuden om søndagen, så du kan snildt kombinere undervisningen med en weekendtur herover.

 

Undervisningen vil vare omkring 4 timer og der er derfor også mulighed for at køre frem og tilbage på en enkelt dag, hvis du hellere vil det.

 

Herudover vil al undervisningen også være tilgængelig online (se evt. næste spørgsmål for uddybning).

Hvad hvis jeg ikke kan være med på de datoer I har fastlagt? Hvordan foregår det med online-undervisning? Jeg vil nemlig nødigt miste adgangen til materialet...

Al online-materiale frigives på de datoer, vi har oplyst på hjemmesiden og hvis du ikke lige er hjemme på det tidspunkt, kan du sagtens tilgå materialet efterfølgende. Hvis du ikke kan være med de dage, vi mødes live, er det muligt at være med på Skype i stedet, så du ikke glipper undervisningen.

 

Al undervisning foregår i en hemmelig Facebook gruppe, som også er den vi lægger materialet op i. Det er kun dem, der har tilmeldt sig forløbet, der har adgang til gruppen og materialet. Det er også her, at du kan stille spørgsmål til undervisningen, og dine kommentarer vil ikke kunne ses af andre end dem, der er med i gruppen.  

 

Efter endt forløb får du mulighed for en mappe med alt materialet til at gemme på
din egen computer, så du har materialet til evig tid.

Er The Feel Good Effect noget for dig?

Du kan mærke, at du er tiltrukket af forløbet, men du har stadig nogle spørgsmål du gerne vil have svar på, inden du tilmelder dig?

Få gratis tips & tilmeld dig ventelisten

Kan du mærke, at det kalder på dig – men du stadig ikke er helt sikker på, om det er det rette valg for dig? Skriv dig på vores nyhedsbrev og få vores minikursus ‘Få sund hormonbalance helt naturligt’ til 0 kr – og få vores tips helt gratis!Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev godkender du samtidig vores privatlivspolitik. Vi bruger udelukkende din data til at sende dig nyhedsbreve.

X