Blog

Forandring skal der til.

Kender i det, når man er gået igennem en kæmpe forandring i sit liv, og man pludselig ikke føler, at ens ydre hænger sammen med det indre? Når der er sket nogle store ting i ens liv, og man føler sig anderledes, end hvad man gjorde før?

Denne her rejse jeg er på nu er spændende. Hård, men spændende. For lige nu er det tid til at finde ud af, hvem jeg gerne vil være resten af livet. I kølvandet på alle de forandringer der er sket, med min tilværelse og med min verdensforståelse, er det som om… At mit ydre også skal repræsentere den forandring jeg oplever i resten af mit liv.

Jeg skrev for nogle dages tid siden, om mit dilemma. Her besluttede jeg at jeg skulle fokusere på at få det bedre og komme helt ‘op med flaget’ før jeg startede på studiet igen. Det holdt hårdt. Det er svært, at vælge sig selv. Det i sig selv, er en forandring for mig.

Jeg tror mange kender det med, de er gået fra en kæreste… Eller skiftet job… Et eller andet vigtigt som ændrer lidt i sin selvopfattelse. Når det sker, er der nogen som køber nyt tøj, skifter stil. Begynder at læse nye bøger. Lytte til ny musik. Men jeg skal selvfølgelig lave en one-up på termet ‘genopfindelse’.

Når man har gået igennem en forandring indvendigt

Egentlig kan jeg ikke særlig godt lide udtrykket at man ‘genopfinder’ sig selv. Det er jo ikke fordi jeg har bestemt mig for, at nu vil jeg lave alt om på mig selv. Det handler i bund og grund om, at jeg allerede er lavet om. Uden at det var noget jeg bestemte, det skete bare. Og det kan sgu være lidt svært, når man har det helt anderledes inden i, og man stadig ser ud udenpå, som man altid har gjort.

Fordi jeg har startet et nyt kapitel i mit liv, følte jeg også at dette skulle underbygges med måden jeg ser ud på. Ikke på sådan en måde ‘nu er jeg en ny person, så skal jeg se anderledes ud!’. Men simpelthen fordi jeg ikke følte mig hjemme, eller tilpas med måden jeg så ud på.

Med min stress er det sket, at mit hår – rent ud sagt – falder ud i store totter. Mit hår var dødt, tørt, og livløst. Og det var jeg træt af. Så i dag besluttede jeg mig at gøre noget ved det. Væk med det farvede hår. Ind med en ny start. Et nyt liv, en ny begyndelse. Derfor har jeg simpelthen valgt, at klippe mit hår af.

#Britneyvilleværestolt

 

Vil du have gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X