sund hormonbalance

helt naturligt

logokorrekt

VI SKRIVER PÅ EN NY BOG OM HORMONBALANCE

Lige nu er vi ved at skrive på en ny bog om hormonbalance. Den kommer til at indeholde en masse hormonvenlige opskrifter, madplaner og dybdegående viden om hvordan du selv kan balancere dit hormonsystem helt naturligt. Vi glæder os så meget til at dele den med jer ❤️

Vil du være en af de første til at få at vide, når der er nyt om bogen? Så skriv dig op på vores nyhedsbrev.

Efter 4.5 måneders kendskab til Zoey og hendes tilgang til hormonbaserende kost er jeg blevet 6.5 kg lettere.

Hvis du leder efter et kvikfix, eller et nøglefærdigt forløb, til vægttab, så er Zoey ikke stedet for dig. Derimod er Zoey den rette person, hvis du er villig til at bruge din tid på, at gå holistisk til værks, spise rigtigt - og nok - kikke lidt på dig selv og dine vaner samt tro på, at det kan lade sig gøre. Nu fejler vi ikke det samme alle sammen og nogen har prøvet een eller flere gange at tabe sig. Det er her Zoey er så vigtig, hun har nemlig den fornødne viden - og det er ikke så lidt, til at vide, hvad der er bedst til og for dig - ikke mindst fordi hun har været der selv. Hun siger ikke ALTID det du helst vil hører, men er ærlig og kærlig. Hun er kort sagt, en ven i nøden der forholder sig til DIG og du kan skrive hvis du er i tvivl om et eller andet. Du kommer ikke til at vente længe på respons. Jeg har talt med Zoey et par gange og det har sporet mig den rigtige vej. Jeg lider af for lavt stofskifte, - nu på 30 år - reflux, migræne, forstoppelse, knogleskørhed og hofteproblemer. På bare 4 md. har jeg det bedre i kroppen, min mave fungerer og min hud er bedre. Behøver ikke længere spise receptpligtig medicin mod mavesyre og vægten går også ned, dog meget langsomt. Tænker jeg har smadret mit stofskifte ved gentagne gange at udsætte den for for lidt næring. Efter 4.5 måneders kendskab til Zoey og hendes tilgang til hormonbaserende kost er jeg blevet 6.5 kg lettere. Jeg vil på det varmeste anbefale alle der ønsker at være gode ved sig selv, ren kostmæssigt, at kontakte Zoey, så kan I sammen finde ud af hvilket forløb der passer bedst til dig.

Lili

Jeg græder af glæde!

Jeg græder af glæde! Har tabt 2 cm i både talje, hofte og numse!!! Jeg har ikke kunnet tabe mig i 5 år! 😭😭❤️❤️❤️🥳

Deltager på The Feel Good Effect (Selvkærlig Hormonbalance på 6 måneder)

Jeg er så taknemmelig og ydmyg overfor disse behandlere

Min grønne smothies har gjort en kæmpe forskel, samt mit daglige indtag af diverse rå grønt... Jeg kunne mærke for nogle år siden, at min krop var i vitamin og mineral underskud. Jeg var modtagelig for alle virusser, bakterier. Min psyke led enormt under det pres, min krop manglede. Smothies var en start, og rejsen er kun begyndt. Fik en meget kærlig håndsrækning fra Zoey Leonoora Bjerre, som fik mig til at se, at jeg var vigtig. At ALT hvad jeg indtog, havde en enorm betydning, helt på celle niveau. Zoey kører et forløb der hedder The Feel God Effect, og i den investering starter jeg med at forme min fremtid. Kosten betyder så meget, men også helheden. Balancen i psyken og fysiken, helhedsbilledet er hendes styrke, samt troværdigheden og hendes engagement for at sikre hendes kunders succes til en sundere livsstil. Jeg er så taknemmelig og ydmyg overfor disse behandlere, coach, guides og ikke mindst imspirations kilder, som er fyldt med empati og forståelse for alle os i gruppen, som hver især har meget forskellige udfordringer. Kan helt klart anbefale Soul Space Sisters som en tease til en mere målrettet indsats, som The Feel God Effect er ❤

Sofie Søgart
Deltager på The Feel Good Effect (Selvkærlig Hormonbalance på 6 måneder) 2019

Super forløb!

Super forløb hvor jeg helt sikkert vil bruge principperne i fremtiden, for det fungerer for min krop og sjæl❤️ De 3 mdr er fløjet afsted i godt selskab.

Deltager på BalanceBabes 2018

Hun har fået mig til at forstå vigtigheden i at lytte til sig selv!

Jeg har fået en masse nyttig viden indenfor forskellige emner. Det har været rigtig spændende at være en del af et hold hvor zoey har gjort alt for at lytte, hjælpe og rådgive. Hun har fået mig til at forstå vigtigheden i at lytte til sig selv og passe på sig selv på alle måder.

Deltager på BalanceBabes 2018

Inspirerende forløb!

Godt og inspirerende forløb. Zoey er direkte som jeg godt kan lide. Det er meget jeg vil tage med mig videre og reflekterer over i fremtiden. Tak❤️

Deltager på Balancebabes 2018

Transformerende rejse

Jeg syntes det har været tre informerende og spændende måneder under dine vinger. Jeg har fået en masse ny brugbar viden og fede værktøjer til hvordan forskellige ting kan håndteres hvis jeg vil fortsætte med denne livsstil, hvilket jeg vil. ☺️ det har været rart med en professionel men ikke mindst ypper empatisk og forstående behandler. Det giver en følelse af at man bliver set og hørt, hvilket jeg personligt var i underskud af. Så jeg har kun positive ting at sige, og anbefaler det gerne til andre. ❤️

Julia

PCOS blev kureret på 3 måneder

Jeg er i dag ikke i tvivl om, at den kost Zoey har sat mig på, har haft størst indvirkning på det. I dag var jeg så til gynækolog og tænk, hun brugte 15 min på at lede efter cyster på mine æggestokke, som var forsvundet, pist væk og derfor heller ikke PCOS længere.

Kirsten

Ledsmerter og oppustet mave er væk!

Er stadig mega glad for mit køb af selve kost guiden/videoerne. Led smerter og oppustet mave er helt væk ????

Britt

Menstruation kom igen!

Mega gode nyheder, jeg har fået min menstruation igen, efter den har været væk siden maj 2017. Er vild lettet og glad + at jeg er ret sikker på jeg har tabt mig, hvor meget har jeg ingen ide om.

Kirsten

Zoey’s råd var lige det spark jeg manglede

Jeg vandt en holistisk kostvejledning 1:1 session hos Rejsen til sundhed, igennem Instagram profilen i samme navn. Og Zoey’s råd var lige det spark jeg manglede, for at ligge min kost helt om. I dag er det tre uger siden og jeg har det så meget bedre med og i min krop- og er 3,8 kg lettere. Jeg kan kun anbefale Zoey, hvis du også har stofskifteproblemer, eller anden hormonel ubalance!

Sandra
Pædagog

Stofskifteproblemer og overvægt

Efter jeg startede min 'kampvægt' på 65,5 lige omkring jul - og nu her 5 måneder senere - under Zoey's kyndige (og til tider skrappe) vejledning - er nået ned på 59 kg (!!!) må jeg stolt erkende - hun har sgu fat i noget af det rigtige! 6 års kamp - med stofskifteproblemer, kombineret med for højt kolesterol - hvor INTET er lykkedes (udover at tage de 2-3 obligatoriske kilo på om året) - er kurven ENDELIG begyndt at pege den rigtige vej. TAK fordi du gad sætte dig ind i netop MIN kemi, og der igennem knække MIN gordiske knude!

Joan Tobiasen
Projektleder, RC Beton

Soulspace Sisters

Soulspace Sisters er to holistiske ildsjæle med en fælles mission om at inspirere, vejlede og hjælpe kvinder til at genfinde glæden i livet og skabe det liv, de drømmer om. Vi arbejder ud fra et holistisk synspunkt, der anerkender at krop, sind og sjæl er forbundet, hænger uløseligt sammen og påvirker hinanden. Soulspace er et trygt og kærligt rum, hvor der er plads til hele dig, til at glædes og til at udvikles.

 

Måden vi arbejder på, er karakteriseret ved, at vi arbejder på flere niveauer samtidig. Vi arbejder altså både med fysiske grundelementer som kost, naturlig medicin, yoga og bevægelse, men også med de ting, der ikke rigtig er til at tage og føle på, så som dit sind, dine tanker og følelser. Ved hjælp af personlige udviklingsværktøjer som mindfulness, manifestation og coaching vil vi lære dig, at forstå kroppens budskaber, løse dine egne helbredsproblemer og ikke mindst genskabe forbindelsen mellem din krop og dit sind. Med stærke kompetencer af praktisk og spirituel karakter udgør Michelle og Zoey en holistisk behandlerduo, hvis ypperste opgave er at facilitere et kærligt og trygt rum, hvor du lærer dig selv at kende, så du kan leve dét liv, der føles godt for netop dig – i en sund krop, med smil på læben og lykkebobler i maven.

Nyt på bloggen

På bloggen deler vi opskrifter, artikler og tips til at hjælpe dig i hormonabalance

Vil du gerne arbejde med os?

Har du hormonubalancer og vil du gerne have hjælp?
 • Spiren
 • DKK 2890
  engangsbetaling
 • DU FÅR:

  • En måneds coaching forløb
   – En opstartssamtale af 1-2 timer.
   – Skræddersyet undervisning
   – Opfølgende samtale
  • Skræddersyet kosttilskudsliste
  • Vejledning i krops- og skønhedspleje
  • Tanke-, følelses- og stresshåndtering
  • Guiding i hvilken type af bevægelse, der er god for netop dig
  • Optimering af kost, vaner og livsstil ift. mål og drømme
  • Gratis, ubegrænset mailkorrespondance i en måned
 • Forvandling
 • DKK 4339
  kan deles op
 • DU FÅR:

  • Tre måneders coaching forløb
   – En opstartssamtale af 1-2 timer.
   – Skræddersyet undervisning over 3 måneder
   – Opfølgende samtale
  • Skræddersyet kosttilskudsliste
  • Vejledning i krops- og skønhedspleje
  • Tanke-, følelses- og stresshåndtering
  • Guiding i hvilken type af bevægelse, der er god for netop dig
  • Optimering af kost, vaner og livsstil ift. mål og drømme
  • Gratis, ubegrænset mailkorrespondance i en måned
 • Gamechanger
 • DKK 7525
  kan deles op
 • DU FÅR:

  • Seks måneders coaching forløb
   – En opstartssamtale af 1-2 timer.
   – Skræddersyet undervisning over 6 måneder
   – Opfølgende samtale
  • Skræddersyet kosttilskudsliste
  • Vejledning i krops- og skønhedspleje
  • Tanke-, følelses- og stresshåndtering
  • Guiding i hvilken type af bevægelse, der er god for netop dig
  • Optimering af kost, vaner og livsstil ift. mål og drømme
  • Gratis, ubegrænset mailkorrespondance i en måned

Soulspace Sisters på Instagram

X