Blog

 

This slideshow requires JavaScript.

Fragilecollection – mit kreative outlet!

Her imens jeg rejser, har jeg fået mulighed for at dyrke en hobby, jeg har savnet. Det er sjovt, at det altid er det kreative, jeg vender tilbage til, når jeg er gået ned med stress. Musikken, fotografi og film. Jeg filmer løbende mens jeg er hernede og håber at kunne vise jer en film engang når jeg er kommet hjem og har klippet det sammen. Men indtil videre, kan i se nogle af de billeder jeg har fået taget, mens jeg var hernede (og nogen med hjælp fra min søde kæreste, selvfølgelig).

Fragilecollection er det navn jeg har valgt til min instagram – dette afspejler meget godt mit sindelag og min person. Faktisk også, hvad indhold der er på denne blog. Det er en samling af alt der er mig – alt jeg elsker og alle mine sårbarheder.

Mine billeder afspejler meget godt de ting som interesserer mig; mine venner, flot natur og MAD. Haha.
Desværre er det svært for mig at holde mig Low Carb High Fat hernede, men jeg har valgt at give mig selv frikvarter mens jeg er her. Det er så få gange i livet at vi kommer sådan nogle spændende steder, så kan man ligeså godt få alt det med, man kan.

Hvis i vil se flere, kan i følge vores instagram, soulspacesisters.

Vil du have gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X