Blog

Glutenfri LCHF knækbrød

Her for et par dage siden lavede jeg glutenfrie knækbrød! De blev simpelthen så gode, så jeg tænkte at jeg ville dele den med jer. Der er selvfølgelig masser af folk før mig, som har fundet på opskrifter på glutenfri knækbrød, så den skal jeg ikke tage al æren for! Jeg blev bla.a. inspireret af Frk. Kræsen til min opskrift.

Opskrift på glutenfri knækbrød – som også er LCHF!

0,5 deciliter sesamfrø
0,5 deciliter chiafrø
0,5 deciliter Græskarkerner
0,5 deciliter hørfrø
0,5 deciliter hampefrø
1 tsk. salt
3,5 deciliter vand

Bland først alle frø og kerner. Herefter bland olivenolie og vand i – vent herefter 20 minutter mens frøene suger vand til sig. Herefter find en bageplade, placér først et bagepapir i bunden og put halvdelen af dejen over. Tag endnu et bagepapir og læg det over dejen, hvorefter du ruller dejen flad (som knækbrød!).
Gentag samme proces med den andel del af dejen. Put herefter én portion af knækbrødsdej i ovnen i ca. 20-30 minutter ved 170 grader – til de er sprøde og gyldne.

Gentag med anden portion. Skær dem ud med det samme de kommer ud af ovnen, og nyd dem enten varme eller når de er kølet ned. De kan holde sig i en uges tid. Vil du prøve en af mine andre opskrifter? Jeg har også lavet en på kimchi!

Det var det – var det ikke simpelt? Lad mig endelig høre hvordan det går med jeres!

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X