Blog

Jeg har endelig taget en beslutning. For et par uger siden skrev jeg om at jeg ikke helt følte mig hjemme i mit eget navn. Det er jo ikke en nyhed for mig, men det har – naturligvis – for nogen, været ret svært at forstå.

Især, måske forventeligt, min mor. Men jeg har gået og følt sådan længe… Derfor var der ikke langt fra tanke til handling, da jeg først begyndte at undersøge hvilke muligheder jeg havde.

Det var ret naturligt for mig, at bede én om hjælp, som jeg i forvejen kendte til. I forløbet med Curra Me mødte jeg nemlig en kvinde, som arbejdede med numerologi og også havde taget Health Mentor uddannelsen… Som jeg faktisk starter på, på fredag! VILDT, ikke? Nå, men denne kvinde er Siff Frost. Da jeg tog kontakt til hende, vidste jeg med det samme, at jeg gerne ville have hende til at lave mit numeroskop.

Så med det samme satte vi den proces igang. I samme nu, blev vi også enige om at jeg skulle designe hendes kommende E-bog, hvilket jeg også er vildt spændt over.

Beslutningen om navneskifte

Hurtigt kom Siff med nogle navnelister og mit numeroskop. Og helt utroligt, så var det fornavn, jeg selv havde tænkt på, på navnelisten med mine fornavne. Der vidste jeg med det samme, at det var helt rigtigt at jeg skulle skifte mit navn.

Jeg besluttede mig for nogle navne for et par dage siden, og har søgt om at danne mit eget efternavn. Ansøgningen om navneskifte blev sendt ind igår. Jeg glæder mig meget til at løfte sløret for mit nye navn her på bloggen, så snart det er gået igennem!

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X