Blog

Har du lavt stofskifte, og bliver du bare ved og ved med, at tage på? Den dårlige nyhed er, at det ikke er en undskyldning, for at bare tage på og tage på. Den gode nyhed er, at du rent faktisk godt kan tabe dig.

Vægttab ved lavt stofskifte

Hvis du har lavt stofskifte har du nok prøvet en masse forskellige kure. En meget populær kur er f.eks. Sense – og for mange virker det da også. Lidt, og langsomt.
Problemet med Sense er bare, at selvom at Sense kan hjælpe dig med at tabe dig en smule, så er Sense ikke opbygget på principper som er særligt gavnlige for dine hormoner, og derfor vil den her kur på den lange bane ikke hjælpe dig med at blive sundere, men kun tabe dig en lille smule.

Når du har lavt stofskifte forstår jeg godt, at dit hovedfokus er på, at du gerne vil tabe dig – klart. Men hvad med hjernetågen, hvad med manglen på energi, hvad med muskelsmerterne? Er alle de symptomer ligegyldige?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at der faktisk ER en måde at BÅDE tabe sig, men også slippe af med alle de symptomer?

Alle mine forløb er bygget op på at vi skal spise ting, som støtter din krop i at få balancen tilbage i hormonerne. Vægttabet er et bi-produkt af, at leve en hormonbalancerende livsstil – det er simpelthen uundgåeligt. Når din krop er i balance, dine hormoner er i balance, så får du din naturlige, sunde kropsform og slipper af med alle dine symptomer.

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X