Blog

Hej allesammen. Nu lever jeg jo rimelig LCHF – uden fanatik. Derfor har jeg eksperimenteret med nogle opskrifter!. Resultatet blev en pasta fri / LCHF lasagne, og det blev simpelthen så lækkert at jeg tænkte at jeg ville dele den med jer!

Ingredienser til LCHF lasagne

Kødsovs:
En god olivenolie
Hakket oksekød
Løg
Hvidløg
Timian – endnu bedre hvis den er frisk!
Cayanne peber
Himalaya salt
Peber
Tomater – Bland cherry og almindelige tomater for bonuspoint!
En god æblecidereddike

Og så videre:
Fåreost
1,5 Aubegine

LCHF Lasagne how to: 

Tænd ovn på 175 grader.

Hak løg og svits disse i en rundhåndet mængde af olivenolie. Hak i mellemtiden hvidløg. Når løgene har fået så de er lidt gyldne, bland hvidløg og hakket oksekød i. Hak tomaterne i små stykker. Når oksekødet er brunet, tilføjes tomaterne, krydderier og en lille smule æblecidereddike. Lad det simre mens du skærer aubeginen i fine stykker. Find et fad, og start med at ligge et lag aubegineskiver.

Når kødsovsen har simret i omkring ti minutter, hældes lidt af sovsen over auberinelaget i fadet – så det dækker. Herefter spredes noget af osten over laget med kødsovs. Herefter laver du endnu et lag med aubegine, kødsovs og ost.

Herefter skal den simre i ovnen på 175 grader i omtrent 20-30 minutter – til osten er gylden og sprød!

Jeg håber i kan lide min opskrift, og send meget gerne billeder med hvordan det er gået med jeres!

 

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X