Blog

Manifestation, og hvordan frygt hindrer os i det liv, vi ønsker.  Du kan sagtens manifestere det liv, du ønsker dig… men måske siger du ofte til dig selv: ‘jeg kan ikke’ efterfulgt af en ‘fordi’ og en masse grunde til, det passer?  Så er dagens video lige noget for dig! Jeg tror ikke længere på ‘jeg kan ikke’. Jeg tror ikke længere på alle de bekymringer man går og har sig, gør noget godt i ens liv. Man KAN nemlig godt lave en manifestation af det liv, du går og drømmer om

Det har selvfølgelig skabt en smule splittelse i mennesker jeg omgår mig med – især dem som lever højt på janteloven og ‘du skal ikke tro du er noget’ eller ‘hvem tror du egentlig du er’ eller ‘hun er sgu da skør hende der’.

Til det kan jeg kun svare, jo, jeg skal tro at jeg er noget – for det er jeg. Jeg er nogen som er her for at leve et lykkeligt liv, og det skal ingen spænde ben for. Hverken du, eller jeg selv. Og om jeg er skør? Ja det kan du da fandengalemig lige love for! Siger du selv til dig selv (…) at du ‘ikke kan’? Så er det på tide at du stopper med det! Se med hvorfor, i videoen nedenfor!

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Comments

 • Avatar
  Hanne Rask / Raskeriet.dk
  11. maj 2018

  Lige præcis. Jeg er helt høj på den slags for tiden, og synes det er skønt at forme mit liv efter det. Det KAN lade sig gøre, det gælder “bare” om at tro, føle, tænke, handle på det, man gerne vil, så kommer magien helt af sig selv…:-).
  Kh Hanne

  reply
  • Avatar
   Zoey
   12. maj 2018

   Hej Hanne, tusind tak for din kommentar. Ja, lige præcis. Det er også noget nyt jeg er begyndt at leve efter – men er du vimmer, det tager kegler!

   reply
 • Avatar
  Susanne Bruun
  18. juni 2018

  Hejsa 🙂

  Jeg glæder mig til at læse og lære med en sund sjæl i et sundt legeme for øje 🙂

  reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X