Blog

Nu er vi jo i den søde julemåned – og i den forbindelse, sker det jo, at der er julefrokoster. Og nytårsaften. Og særlige sammenkomster – og nogle gange føler vi for at få en enkelt øl. Måske lidt rødvin. Eller snaps.

Det er i og for sig fint, men hvis man har en tendens til at få tømmermænd, som jeg har, så kan denne måned hurtig blive 50% fest og 50% jeg har det så dårligt, lad mig være. Og sådan skal det jo ikke være!

Undgå tømmermænd med et simpelt trick!

Dette trick er et, som Chloe fra Curra Me fortalte mig – ikke at hun på nogen måde opfordrer til at man skal gå ud og drikke sig stangbarcardi.

Tricket går simpelthen ud på, at man skal hjælpe sin krop med at rense ud. Grunden til, at vi får tømmermænd er fordi at vi har puttet en masse alkohol i vores system, som vores lever arbejder på overtid med at få ud af vores system igen. Derfor hjælper det, hvis vi tager kosttilskud, som kan støtte i den udrensende process.

Et produkt som kan hjælpe med dette hedder Glutamin!

Glutamin mod tømmermænd

L Tryptofan

L-Glutamin (naturligt glutamin) sælges hos Bulk Powders fra 29 kr – super billigt. Dette er et affiliate link, men det er også det som jeg bruger 🙂 Køber du for 100 kr eller derover, så kan du få 25% afskåret prisen! 

Glutamin er en aminosyre – og et ret fantastisk produkt. Det  både hjælper vores krop med at udrense for toxiner, restiturere efter træning, genopbygger vores immunsystem og meget andet godt! Efter jeg fandt ud af dette, er jeg begyndt at drikke 4 glas vand med 500 mg glutamin i løbet af dagen (normalt drikker jeg et eller to), samt et enkelt glas når jeg  kommer hjem fra festlighederne. Hvis jeg vågner i løbet af natten (hvilket jeg ret ofte gør, hvis jeg har drukket alkohol) så tager jeg et glas til med Glutamin.

Og jeg siger jer, jeg har meget mindre tømmermænd end hvad jeg plejer, efter jeg er begyndt på at tilføje Glutamin til mit vand. Udover det, så bliver jeg heller ikke lige så stiv som jeg plejer (host, sejlende, host) – og kan faktisk huske hele min aften… Jeg er kæmpe fan! Vil du læse mere om de kosttilskud jeg tager mod stress, kan du finde det her.

Hvad er jeres bedste råd mod tømmermænd?

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X