Blog

Jeg elsker at starte dagen med en grøn juice, og mange dage så drikker jeg dem også som et ‘mellemmads’ måltid. Derfor tænkte jeg, at jeg idag ville dele min yndlings slowjuice med jer!

Opskrift på grøn juice

Du skal bruge:

En slowjuicer

Grønkål
Agurk
Citron
Ingefær
Selleri
Persille
(Hvis du er rigtig fræk) Hvidløg

Det er simpelthen så simpelt, og så synes jeg at det smager friskt og fantastisk. Plus, den er fyldt med vitaminer og næring! Faktisk er ingefær også let smertestillende, så denne her kan være ekstra god at drikke, hvis du lider af hovedpiner. Denne juice er også super god, hvis du lider af overvækst af candida, da citron og hvidløg bekæmper overvækst af candida!

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X