Blog

I har på det seneste efterspurgt flere opskrifter her på siden, så i kan blive inspireret til, at tage nogle sundere valg med jeres mad. Jeg er stadig igang med at skrive på min opskriftsbog, som jeg håber vil være klart om nogle måneder – men indtil da, kan jeg jo dele denne her lille lækkerbisken med jer!

 

SOYA LAKS

med grønkålssalat & kokosdressing

Alting i denne opskrift skal selvfølgelig være økologiske. Jeg har inkluderet links til nogle af de ting, man ikke altid kan finde i butikkerne. Disse kan i bare trykke på, og så kommer i ind på siden med ingredienserne, hvor i kan købe dem.

LAKS + MARINADE

Bland marinade Marinér i 15 – 20 minutter, put i ovnfast fad , drys med sesam og steg ved 200 grader i cirka 20 minutter (alt efter størrelse)

 

GRØNKÅLSSALAT & olieeddike dressing

 

Dressingen blandes.

Mandler puttes på bagepapir i et ovnfast fad / bageplade, så de kan ligge fladt (og ikke oven på hinanden). Put kokosolie og himalayasalt over. Put i ovnen cirka 10 minutter før laksen er færdig (hold øje, da de hurtigt kan få for meget)

Mandler hakkes, og salaten anrettes med grønkål, æblestykkerne, og mandler over.

Dressing hældes over.

 

KOKOSDRESSING

  • Kokosmælk (Billigst at købe øko i fakta)
  • Saften fra en citron
  • Timian
  • Persille
  • To / tre fed hvidløg – efter hvor sej du er!

Blendes og serveres til laksen.

Til denne ret har jeg spist en sød kartoffel, som er lavet i skiver i ovnen. Det tager cirka ti minutter 

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X