Blog

Jeg er blevet udvalgt til at teste et kosttilskud – Viva med safran. Angiveligt skulle dette kosttilskud hjælpe mod stress, depression og sævnbesvær! Det er jo ikke så lidt, så det er jo meget spændende at se, om jeg kommer til at mærke en ændring efter at påbegynde det. Jeg har ellers aldrig hørt om at safran skulle afhjælpe alle disse ting, i forbindelse med hvad jeg har undersøgt i forhold til kosttilskud.

Effekten af Safran som kosttilskud

Når jeg har taget det i to ugers tid, og en måned inde vil jeg lave en lille anmeldelse. Effektiviteten af dette produkt vil jeg måle i forhold til, hvor ofte jeg oplever mine stress symptomer og til hvilken grad.

På nuværende tidspunkt består mine stress symptomer af:

  • Hjernetåge (følelsen af at ikke kunne tænke klart) – dette står på hele tiden. Det bliver værre hvis jeg tager ud og laver ting. Eksempelvist er dette at tage ud og handle eller går til psykolog. Til en hvis grad også, når jeg er sammen med andre mennesker.
  • Angsty – følelse. En følelse af at være ‘on-edge’. Kroppen er ikke helt afslappet og man er lidt oppe på dupperne. Man kan ikke rigtigt slappe af.
  • Jeg kan slet ikke håndtere rod.
  • Små problemer gør meget meget emotionel / vred
  • TMI – fordøjelsesproblemer.

Jeg har ingen problemer med depressionsfølelser eller decideret søvnbesvær. Dog kommer der nætter engang imellem hvor jeg har svært ved at falde til ro, men det er måske 1-2 gange om ugen. Søvnen kunne derfor være bedre, men den er ikke katastrofal. Hvis du selv har problemer med søvnbesvær, kan du læse nogle af mine gode fifs til at få en bedre søvn her.

Jeg er meget spændt på at se, om dette tilskud kan gøre noget for mig og jeg glæder mig til at melde tilbage til jer!

Vil du læse mere om hvilke kosttilskud jeg har taget mod stress og depression? Læs med her!

Har du prøvet at tage Safran som kosttilskud?

I så fald vil jeg da meget gerne høre fra dig, og høre hvilke effekter du har haft af produktet.

HAR DU DEPRESSION OG VIL DU GERNE HAVE HJÆLP UD?

Hvis du gerne vil holdes i hånden på din rejse ud af depression – så kunne mit forløb ‘Feel Good Effect’ som starter til efteråret, være noget for dig. Læs mere om forløbet og skriv dig på venteliste nu, her!

Vil du have gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X