Soulspace Sisters

Soulspace Sisters er to holistiske ildsjæle med en fælles mission om at inspirere, vejlede og hjælpe kvinder til at genfinde glæden i livet og skabe det liv, de drømmer om. Vi arbejder ud fra et holistisk synspunkt, der anerkender at krop, sind og sjæl er forbundet, hænger uløseligt sammen og påvirker hinanden. Soulspace er et trygt og kærligt rum, hvor der er plads til hele dig, til at glædes og til at udvikles.

Soulspace Sisters er ejet af to lægecertificerede holistiske behandlere. Vi benytter os af det holistiske syn på sygdomme, og vi ser derfor hele dig. Vi går altid ud fra det udgangspunkt, at en sygdom eller et symptom ikke er enestående, og vil derfor aldrig udelukkende symptombehandle, men finde den bagvedliggende årsag.

Vi benytter os af værktøjer som:  anatomilære, hormonterapi, naturmedicin, kosttilskud, phytoterapi, coaching og mindset work.

Michelle Berthels

Jeg har egentlig aldrig troet, at jeg skulle ende her, hvor jeg er i dag, men når jeg kigger tilbage i bakspejlet og tænker på alle de tegn, jeg har fået og valg jeg har taget undervejs på min rejse hertil i dag, giver det hele pludselig mening.

Som barn døjede jeg meget med min vægt. Jeg var lidt for rund og alt for glad for søde sager og bedstefars hjemmelavede sovs. I dag ville jeg være lykkelig, hvis jeg havde mulighed for at smage den igen blot en enkelt gang, men dengang var jeg drønhamrende ked af det. Jeg skammede mig over min vægt, blev mobbet i skolen, følte mig udenfor og ensom. Derefter var det som om, at det førte mig ind i den ene grå, mentale sky efter den anden. Jeg begyndte at udvikle en mindre spiseforstyrrelse og et usundt forhold til træning for at slippe af med de overflødige kilo. I en alder af 20 år nåede jeg ned på en vægt på 45 kg. Gjorde det mig glad? Nej. I årene inden havde min mor også netop fået konstateret brystkræft, som hun stædigt overvandt, men det var frygteligt at føle sig så magtesløs, bange og ensom på én og samme tid. Min ekskæreste havde over længere tid været mig utro i op til flere gange, mens jeg samtidig shufflede mellem uddannelser for at finde min livsbane. Lige indtil min krop og mit sind i 2011-2012 sagde stop og jeg gik ned med stress og depression. Angsten tog over og selv simple ting som at vaske et krus op eller gå i bad blev kæmpe dagsprojekter for mig. Da blev jeg pludselig bange.

Fra den tid og indtil nu har jeg været på en vildt transformerende og helende rejse. Jeg famler ikke længere igennem den ene grå sky efter den anden og noget af det allervigtigste og samtidig allersværeste har været, at tage mig af mig selv først. Nære min krop med sund mad, der fylder mit indre bæger op. Støtte mig selv med forebyggende kosttilskud. Bevæge mig kærligt uden tvang og præstationer. Og ikke mindst arbejde med mine tanker og følelser om mig selv, min krop og mit forhold til andre. Hurtigt blev det klart for mig, at jeg var sat på jorden for at hjælpe andre – og ikke kun mig selv. Gennem mine uddannelser som yogalærer og holistisk behandler og de kurser jeg har taget i kropsterapeutisk massage, selvudvikling, anatomi og bevægelseslære kan jeg hjælpe dig tilbage i balance, for jeg tror på, at man kun får smidt de udfordringer i hovedet, som man kan klare og at alt er muligt. Jeg tror på, at vi sammen kan ændre din situation, optimere dit helbred og sidst, men ikke mindst, gøre dig glad – helt ned i maven – igen.

Zoey Noemé Bjerre

Min egen rejse hertil, hvor jeg er i dag, har hverken været let eller umiddelbar. Jeg er opvokset på landet, hvor den holistiske tilgang bliver fnyset af. På bordet derhjemme var altid disket op med pasta og kogte kartofler. Jeg døjede med min vægt fra da jeg var ganske lille og hadede simpelthen hvordan jeg så ud. Jeg var ked af det, dybt deprimeret og var aldrig rigtig lykkelig. Til sidst gik jeg ned med stress. To gange. Og det var endda inden at jeg var fyldt 30 år.

I min rejse ud af stressen vidste jeg, at jeg måtte ændre på en masse elementer for at undgå at ende der igen. Jeg begyndte at tage kurser om kroppens hormoner og læse bøger om alternativ helse. Hurtigt blev det klart for mig, at det ikke kun var mig, der kunne have gavn af al den viden, og derfor startede jeg bloggen ‘Rejsen til Sundhed’ – som hvor jeg bloggede om min rejse ud af stress. Alle disse indlæg findes stadig på siden her 🙂

Da først jeg startede ud af den holistiske vej blev jeg bidt. Inden længe var jeg i gang med at læse til holistisk behandler, fordi jeg ville dele alt jeg havde lært.

Jeg tabte mig og slap ud af stressen. Jeg hjalp venner, familie og pludselig også klienter med at balancere deres hormoner, slippe deres vægtproblemer og komme tilbage. Dét her er balance. Dét her er min hylde.

Igennem værktøjer som anatomilære, hormonterapi, naturmedicin, kosttilskud, phytoterapi, coaching, manifestation og spiritualitet så hjælper jeg dig, spotte de områder du trænger til at heale op – og hjælper dig med at gøre det.

Det er mig en ære, at mennesker lægger deres liv i mine hænder og der er intet bedre end når vi sammen kan forvandle deres liv til det bedre. Hvis du har tænkt, at det er umuligt at ændre på noget, hvis du har levet dit liv på en bestemt måde, vil jeg bare sige: du har altid et valg og du har kun et standpunkt indtil du tager et nyt. Du kan faktisk ændre dit liv til det bedre allerede i dag.

Michelle og jeg glæder os til, at tage dig i hånden og vise dig vejen til sundhed & selvkærlighed

X