Spis dig i balance

Balance diæten er dit værktøj til at lære, hvordan du spiser dine hormoner i balance. Denne diæt er værktøjet til, hvordan du bruger den mad du spiser, som medicin. Diæten modvirker hormonelle ubalancer, den hjælper dig med at nedsætte stress, den modvirker overvægt. Denne diæt er simpelthen nøglen til, at du kan genfinde balancen i din krop. Balance diæten er 1. modul i mit 3 måneders gruppeforløb - BalanceBabes. Ved at købe dette modul får du adgang til alt materiale på BalanceBabes som omhandler kosten. Herigennem får du det første vigtige værktøj til at komme tilbage i balance. Værktøjet her er til dig, der kun er interesseret i at vide hvordan man spiser, for at komme i balance, og ikke ønsker at vide noget, om alt det andet jeg underviser i på BalanceBabes. Det er også til dig, som overvejer at komme med på BalanceBabes holdet og gerne vil have en prøvesmag på, hvad det går ud fra. Køber du senere BalanceBabes, får du det i rabat, som du har betalt for dette kursus!

Balance diæten.

Er du DØDTRÆT af, at kværne en pose chips / omgang McDonalds / Pizza – og bagefter have fucking ondt af dig selv?

Rigtig mange kender til det med, at de kommer hjem fra job, totalt smadrede og hader sit liv lidt. Ikke af nogen særlig grund, men I AFTEN, så har du virkelig brug for at være sød mod dig selv.Du tænker så ‘Fuck hvor kunne det være lækkert at få takeout’ eller, ‘Fuck hvor kunne jeg godt spise en pose chips… med dip.. ELLER SLIK!’

Vi kender det alle sammen. Vi har alle været der.

Vi er i super godt humør når vi rigtigt skal hygge med os selv, og have den der ting, som vi godt ved vi ikke burde. Det er jo bare lige i aften.Men efter du har fortærret dit drug of choice, så fanger du et glimt af dig selv i spejlet og tænker ‘fuck hvorfor har du ingen ryggrad? Hvorfor spiser du det lort, når du i forvejen ligner en forstoppet rullepølse?’ og ‘hvorfor fuck kan du ikke bare tage dig sammen?’Er du træt af at gentage samme mønster igen, igen og igen og forvente et nyt resultat?

Er du 100% klar til at gøre noget ved det?

Din investering!

DU FÅR:

Dette kursus er første modul på mit BalanceBabes forløb. Dette lærer dig, hvordan du skal spise for at opnå balance i din krop, tabe din overvægt, få overskud i sindet og generelt bare have det fantastisk

  En motivationsvideo fra mig

 Undervisning i hvilke årsager der ligger til, at du får ubalancer, hvilke generelle kostregler du skal følge, hvordan du skal spise i løbet af dagen, hvilke madvarer du skal undgå, hvordan du skal måle dine fremskridt, og information om hvorfor kosttilskud er vigtige.

  Opgaver som gør, at du kan gå i gang med, at ændre dine kostvaner.

  Et fantastisk fællesskab med kvinder, på netop samme rejse som dig! En facebookgruppe hvor i kan spare med hinanden, dele opture og nedture samt få direkte coaching og svar på spørgsmål fra Zoey.

  Indblik og værktøjer til at tage ikke bare dit helbred, din families helbred – men også dit liv til et nyt niveau!

DIN INVESTERING:

Modul ‘Balancediæten’ fra BalanceBabes forløbet (værdi 662,-)
E-bog (Værdi 199,-)

Værdi i alt for kurset: 861,-
Herudover får du det i rabat på BalanceBabes, som du har betalt for dette kursus. På denne måde får du prøvet af, om BalanceBabes er noget for dig, uden at skulle betale ekstra for at få begge dele!

Pris for forløbet: 599,-
Pris lige nu: 487,-

KUN i meget begrænset tid

Hvem skal føre dig til sundhed?

Hej, mit navn er Zoey Noemie – og det er mig som har lavet Balance diæten. Balance diæten er baseret på principper, som eliminerer de fødevarer i vores kost, som belaster vores system, og fylder os op, med sunde kilder.

Inden min sundhedsrejse startede var jeg overvægtig, jeg var træt og jeg var gået ned med stress to gange, på en alder af 28 år. Alle kvinderne i min familie lider af lavt stofskifte, og da jeg begyndte at udvikle de symptomer, var jeg rædselsslagen.

Heldigvis ændrede jeg kurs og uddannede mig til holistisk behandler, og alle de kostråd som jeg lærte derigennem har fået mig tilbage. Tilbage til min gymnasievægt, tilbage til overskud, og tilbage uden symptomer. Faktisk har jeg det bedre nu, end jeg føler jeg har haft det hele mit voksenliv – og det vil jeg gerne dele med dig.

Efter 4.5 måneders kendskab til Zoey og hendes tilgang til hormonbaserende kost er jeg blevet 6.5 kg lettere.

Hvis du leder efter et kvikfix, eller et nøglefærdigt forløb, til vægttab, så er Zoey ikke stedet for dig. Derimod er Zoey den rette person, hvis du er villig til at bruge din tid på, at gå holistisk til værks, spise rigtigt - og nok - kikke lidt på dig selv og dine vaner samt tro på, at det kan lade sig gøre. Nu fejler vi ikke det samme alle sammen og nogen har prøvet een eller flere gange at tabe sig. Det er her Zoey er så vigtig, hun har nemlig den fornødne viden - og det er ikke så lidt, til at vide, hvad der er bedst til og for dig - ikke mindst fordi hun har været der selv. Hun siger ikke ALTID det du helst vil hører, men er ærlig og kærlig. Hun er kort sagt, en ven i nøden der forholder sig til DIG og du kan skrive hvis du er i tvivl om et eller andet. Du kommer ikke til at vente længe på respons. Jeg har talt med Zoey et par gange og det har sporet mig den rigtige vej. Jeg lider af for lavt stofskifte, - nu på 30 år - reflux, migræne, forstoppelse, knogleskørhed og hofteproblemer. På bare 4 md. har jeg det bedre i kroppen, min mave fungerer og min hud er bedre. Behøver ikke længere spise receptpligtig medicin mod mavesyre og vægten går også ned, dog meget langsomt. Tænker jeg har smadret mit stofskifte ved gentagne gange at udsætte den for for lidt næring. Efter 4.5 måneders kendskab til Zoey og hendes tilgang til hormonbaserende kost er jeg blevet 6.5 kg lettere. Jeg vil på det varmeste anbefale alle der ønsker at være gode ved sig selv, ren kostmæssigt, at kontakte Zoey, så kan I sammen finde ud af hvilket forløb der passer bedst til dig.

Lili

Jeg græder af glæde!

Jeg græder af glæde! Har tabt 2 cm i både talje, hofte og numse!!! Jeg har ikke kunnet tabe mig i 5 år! 😭😭❤️❤️❤️🥳

Deltager på The Feel Good Effect (Selvkærlig Hormonbalance på 6 måneder)

Jeg er så taknemmelig og ydmyg overfor disse behandlere

Min grønne smothies har gjort en kæmpe forskel, samt mit daglige indtag af diverse rå grønt... Jeg kunne mærke for nogle år siden, at min krop var i vitamin og mineral underskud. Jeg var modtagelig for alle virusser, bakterier. Min psyke led enormt under det pres, min krop manglede. Smothies var en start, og rejsen er kun begyndt. Fik en meget kærlig håndsrækning fra Zoey Leonoora Bjerre, som fik mig til at se, at jeg var vigtig. At ALT hvad jeg indtog, havde en enorm betydning, helt på celle niveau. Zoey kører et forløb der hedder The Feel God Effect, og i den investering starter jeg med at forme min fremtid. Kosten betyder så meget, men også helheden. Balancen i psyken og fysiken, helhedsbilledet er hendes styrke, samt troværdigheden og hendes engagement for at sikre hendes kunders succes til en sundere livsstil. Jeg er så taknemmelig og ydmyg overfor disse behandlere, coach, guides og ikke mindst imspirations kilder, som er fyldt med empati og forståelse for alle os i gruppen, som hver især har meget forskellige udfordringer. Kan helt klart anbefale Soul Space Sisters som en tease til en mere målrettet indsats, som The Feel God Effect er ❤

Sofie Søgart
Deltager på The Feel Good Effect (Selvkærlig Hormonbalance på 6 måneder) 2019

Super forløb!

Super forløb hvor jeg helt sikkert vil bruge principperne i fremtiden, for det fungerer for min krop og sjæl❤️ De 3 mdr er fløjet afsted i godt selskab.

Deltager på BalanceBabes 2018

Hun har fået mig til at forstå vigtigheden i at lytte til sig selv!

Jeg har fået en masse nyttig viden indenfor forskellige emner. Det har været rigtig spændende at være en del af et hold hvor zoey har gjort alt for at lytte, hjælpe og rådgive. Hun har fået mig til at forstå vigtigheden i at lytte til sig selv og passe på sig selv på alle måder.

Deltager på BalanceBabes 2018

Inspirerende forløb!

Godt og inspirerende forløb. Zoey er direkte som jeg godt kan lide. Det er meget jeg vil tage med mig videre og reflekterer over i fremtiden. Tak❤️

Deltager på Balancebabes 2018

Transformerende rejse

Jeg syntes det har været tre informerende og spændende måneder under dine vinger. Jeg har fået en masse ny brugbar viden og fede værktøjer til hvordan forskellige ting kan håndteres hvis jeg vil fortsætte med denne livsstil, hvilket jeg vil. ☺️ det har været rart med en professionel men ikke mindst ypper empatisk og forstående behandler. Det giver en følelse af at man bliver set og hørt, hvilket jeg personligt var i underskud af. Så jeg har kun positive ting at sige, og anbefaler det gerne til andre. ❤️

Julia

PCOS blev kureret på 3 måneder

Jeg er i dag ikke i tvivl om, at den kost Zoey har sat mig på, har haft størst indvirkning på det. I dag var jeg så til gynækolog og tænk, hun brugte 15 min på at lede efter cyster på mine æggestokke, som var forsvundet, pist væk og derfor heller ikke PCOS længere.

Kirsten

Ledsmerter og oppustet mave er væk!

Er stadig mega glad for mit køb af selve kost guiden/videoerne. Led smerter og oppustet mave er helt væk ????

Britt

Menstruation kom igen!

Mega gode nyheder, jeg har fået min menstruation igen, efter den har været væk siden maj 2017. Er vild lettet og glad + at jeg er ret sikker på jeg har tabt mig, hvor meget har jeg ingen ide om.

Kirsten

Zoey’s råd var lige det spark jeg manglede

Jeg vandt en holistisk kostvejledning 1:1 session hos Rejsen til sundhed, igennem Instagram profilen i samme navn. Og Zoey’s råd var lige det spark jeg manglede, for at ligge min kost helt om. I dag er det tre uger siden og jeg har det så meget bedre med og i min krop- og er 3,8 kg lettere. Jeg kan kun anbefale Zoey, hvis du også har stofskifteproblemer, eller anden hormonel ubalance!

Sandra
Pædagog

Stofskifteproblemer og overvægt

Efter jeg startede min 'kampvægt' på 65,5 lige omkring jul - og nu her 5 måneder senere - under Zoey's kyndige (og til tider skrappe) vejledning - er nået ned på 59 kg (!!!) må jeg stolt erkende - hun har sgu fat i noget af det rigtige! 6 års kamp - med stofskifteproblemer, kombineret med for højt kolesterol - hvor INTET er lykkedes (udover at tage de 2-3 obligatoriske kilo på om året) - er kurven ENDELIG begyndt at pege den rigtige vej. TAK fordi du gad sætte dig ind i netop MIN kemi, og der igennem knække MIN gordiske knude!

Joan Tobiasen
Projektleder, RC Beton

Dette får du

I denne video bliver det forklaret, hvilke generelle kostråd du skal følge, for at komme tilbage til balance.

Disse fødevarer skaber ubalancer og gør faktisk, at i bliver syge, når i indtager dem.

Hvordan skal i spise i løbet af dagen, for at hjælpe jeres hormoner tilbage i balance.

Hvad skal der egentlig til i vores krop før, at vi bliver syge?

Hvordan skal i måle jeres progression, jeres vægttab og ændringer i kroppen

Hvordan kommer i godt i gang med jeres livsstilsændring?

Her bliver i præsenteret for, hvorfor kosttilskud er vigtige for vores sundhed

E-bog med alle kostrådene, som du kan printe ud og have med dig.

Vil du have mere?

Hvis du gerne vil have mere, så kan du her få min E-bog for 0 kr, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Her vil du også få besked omkring rabatter og kommende forløb - samt flere sundhedstips!


X