Blog

Min nyeste stressnedtur.

Dette indlæg er lidt af en update på det meget IRL plan – eller som andre ville kalde det – In Real Life.
Jeg tror godt at andre udefra kan opfatte mig som værende ret ovenpå, easy peasy, mega reflektiv og egentlig med godt styr på alt det her stress-halløj. Mange tak, sociale medier. Jeg vil være ærlig og sige, at det gik da egentlig meget godt, eller i hvert fald bedre. Rejsen var god, med forholdsvist få sammenbrud, win.

Som jeg så kom hjem fik jeg muligheden for, at starte på et projekt. Hjælpe et rigtigt fedt firma med deres instagram og deres facebook – 5 timer om ugen. Min første tanke var, skide fedt. Nu har jeg sygemeldt mig, og det er også godt at lave ting, så man ikke kommer helt ‘ud af gamet’.

Lige siden det møde, har min sindstilstand været stødt nedadgående.

Nu gik det jo lige så godt

Jeg synes et eller andet sted at det er åndssvagt. Der er tale om 5 timer om ugen. Det må man sgu da kunne klare – når man er 4 måneder post stress nedbrud. Men med det samme mødet var overstået blev min hjernetåget forværret * 10, min angst og følelse af at overhovedet ikke kunne slappe af, kom igen.

Selvom at angst + ingen ro har været væk i ugevis. Der er nu gået tre dage siden mødet og min tilstand er fuldstændigt uforandret. Jeg er igen fyldt med kæmpe frustrationer og en følelse af at det her aldrig går over.

Stressnedtur – når det hele bare ikke går som man vil

Det her er selvfølgelig ikke den mest opløftende besked at læse på en blog som handler om, hvordan man bliver fri fra stress. Men jeg synes også at det er skide vigtigt at de der skod dage, stressnedture og øv oplevelser skal repræsenteres på bloggen. Så man altså lige kan tjekke ind i fremtiden og se, okay, måske er det meget normalt at ikke alting kører med klatten fire måneder efter man er gået ned med stress. Sådan var det i hvert fald ikke for Sarah.

Jeg håber selvfølgelig for jer alle derude, at jeres stress tager kortere tid for jer at komme sig over, end det har været for mig.

Efter min korte oplevelse med at stressen blev forværret så meget, har jeg besluttet mig for at vente med at påbegynde nogen form for arbejde. Selv de ting, som jeg gerne vil. Fordi min krop, og min hjerne, er bare ikke klar.

 

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X