Blog

Mit 5 måneders vægttab. Jeg tænkte at jeg ville give jer sådan et helt konkret billede af, hvad der egentlig sker når man ændrer sin kost. Jeg har tabt mig, ja, men udover det, ser jeg også generelt sundere ud, og jeg har meget mindre appelsinhud end da hele den her sundhedsrejse startede. Jeg tænkte at jeg ville sammensætte en lille video med før og efter mine 5 måneder på Curra Me‘s hormonforløb.

Mit vægttab resultat efter 5 måneder med sund kost

Som i kan se, at der kæmpe forskel på før og efter. Al det vægttab jeg har haft har været på baggrund af en kostændring, ikke andet. Da jeg bakser med mit stress, har det været svært for mig at træne, da det får adrenalinen til at stige i min krop.

Hvis du er interesseret, har jeg skrevet et indlæg om hvordan jeg spiser. Jeg har også lavet en lille guide til hvordan du kan komme igang med at spise sundere idag.

Det handler ikke alt sammen om vægttab

Selvom at vægttabet er tydeligt at se på videoen, ønsker jeg ikke at fokusen skal ligge der. Jeg synes ikke at der er noget galt med at se ud, hvordan jeg gjorde på den første video. Ej synes jeg heller, at der er noget galt i at værre større end det. Det vigtigste er, at pigen til venstre, har det rigtig dårligt. Ikke bare med hendes krop, men også med den mad hun spiser. Hun har problemer med sin lever. Hun har cravings og har et usundt forhold. Dét er den vigtigste ændring – at jeg har det meget bedre nu. Både i min krop og også mentalt.

Vil du have flere gode tips til at blive sundere hverdagen?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvor du får vores e-bog ganske gratis. Den er fyldt med gode tips, sjove hverdagsopgaver og lækre opskrifter til at blive en sundere udgave af dig selv. Har du lyst til flere tips og tricks, så hop ind på Facebook og følg os der.

Vil du gerne have hjælp til at komme i balance? Så kom med på vores 6 måneders forløb The Feel Good Effect, hvor vi sætter fokus på selvkærlighed, hormoner og personlig udvikling. Vi starter op juli 2019. Skal du med? Læs mere her ♥

 

Zoey er holistisk behandler, og har siden 2016 blogget om sundhed på Rejsentilsundhed.dk. I 2018 slog hun sig sammen med Michelle Berthels, og sammen har de coaching virksomheden Soulspace Sisters

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X